Free Download Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat
Free Download Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat
Wenn viele von ihnen nach wie vor den besten Möglichkeiten verwirrt sind, diese Veröffentlichung zu erhalten, haben Sie unten gewesen. Der geeignete Ort, um viele Buchgruppen zu lokalisieren bestand aus Plants Vs. Meats: The Health, History, And Ethics Of What We Eat Es ist so einfach nur zu erhalten, wie diese Veröffentlichung offenbart wird. Sie könnten nur besuchen, durchsuchen und auch den Titel der Führung, die Sie erhalten möchten. Zahlreiche Bücher aus zahlreichen Quellen sowie Ländern vorgestellt. So konnte man auf verschiedene andere Seite gehen, um die genaue Publikationen zu finden heute zu haben.
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat
Free Download Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat
Im Gespräch über Freizeitbeschäftigung, einer der Zeitvertreibe, die eine Person erfolgreich zu machen liest. Darüber hinaus ein hochqualifiziertes Buch zu lesen. Eine, die Sie als die Ressource wählen könnten, ist Plants Vs. Meats: The Health, History, And Ethics Of What We Eat Dies ist nicht Art von typischem Buch, die wunderbaren Namen hat. Es ist spezifisch Publikation, empfehlen wir Ihnen, wirklich zu überprüfen. Durch Freizeitaktivität, Bücher zu lesen, können Sie immer Ihren Geist in der ganzen Zeit zu verbessern. Und auch genau das, was Sie jetzt nehmen könnten Sie das verantwortliche Analyse Produkt finden zu helfen ist dieses Buch.
Ja, auch das ist eine brandneue kommende Veröffentlichung; es wird nicht vorschlagen, dass wir es mit Sicherheit kaum anbieten. Sie wissen, dass in dieser Situation Sie das Buch, indem Sie auf den Link erhalten könnte. Der Web-Link wird sicherlich helfen, die Soft-Daten des Buchs ebenso schnell wie gerade zu bekommen. Es wird wirklich Ihre Mittel entlasten DDD zu erhalten, auch Sie nicht überall gehen kann. Gerade bleibt im Büro oder zu Hause und auch bekommt einfach mit Ihrer Internet-Anbindung. Dies ist einfach, schnell und verlassen.
Nun könnte man wissen gut, dass dieses Buch in erster Linie nicht nur für die Leser, die dieses Themas Liebe vorgeschlagen. Dies ist ebenfalls für alle Menschen und die öffentliche Art Kultur gefördert. Es wird nicht begrenzen Sie das Buch zu lesen oder nicht. Doch wenn Sie begonnen haben oder begonnen DDD zu überprüfen, werden Sie erkennen, warum speziell führen wird sicherlich bieten Ihnen al e positive Dinge.
Wenn Sie es viel mehr Web-Seiten gelesen haben, wissen Sie sicherlich mehr und noch einmal mehr. Außerdem, wenn Sie tatsächlich überprüft haben alle fertig. Das ist Ihre Zeit immer zu bedenken, und auch genau das tun, was die Lehre und auch Erfahrung dieser Veröffentlichung zur Verfügung gestellt. Durch diese Bedingung sollte man erkennen, dass jedes Buch verschiedene Verfahren ahs die Auswirkungen auf jede Art von Besuchern zu präsentieren. Aber sie werden sicher sein und müssen sein. Das ist genau das, was der DDD gibt Ihnen immer Lektion in Bezug auf sich.
Pressestimmen
"With information about new eating regimes and environmental and health concerns coming out each year, this is a timely, student-friendly primer on the historical, nutritional, and ethical impacts of what and how humans eat. Discussing popular diets, from paleo to locavore, as well as the history of the growth and consumption of food from prehistoric times to the present, this book presents facts from both sides of the vegetarian-omnivore debate, leaving readers to make their own food choices. Sections on the business of farming and the environmental impact of raising animals and crops are eye-opening, highlighting fascinating tidbits ('it takes 441 gallons of water to produce 1 pound of beef'). References to pop culture figures, such as Beyonce, who is a vegan, and a final chapter on recent food developments, including 3-D-printed food, add further appeal. The material is well organized and well labeled and supported by interesting and colorful images and sidebars. VERDICT: This solid introduction to where food comes from and the consequences of its consumption and production is a worthy addition."--School Library Journal --Journal"Hughes offers a compact but comprehensive guide to food production and consumption in the U.S., taking on its history, as well as ethical and health concerns, in the interest of fostering conscientious eating. While the title, Plants vs. Meats, implies a focus on vegetarianism, the scope is far broader. Hughes lays out an array of dietary options--vegetarian, vegan, flexitarian, omnivore, etc.--rooting the discussion in personal choice. After establishing that people typically give up eating meat for heath or ethical reasons, she takes readers on a whirlwind tour of the major areas impacting the food we eat. First, she looks at the influence that religion, availability, and historical factors (especially war) have had on food consumption. Next up: fad diets. Hughes effectively exonerates maligned foods (fat, carbs, sugar, gluten), pointing to the drawbacks of excess, preservatives, and refined ingredients, while offering expert opinions and contrasting viewpoints in food debates. The following chapter examines food production, comparing industrial and smaller-scale farming practices. Animal welfare is addressed but not sensationalized, as are the pros and cons of monoculture, genetically engineered, and organic crops. Finally, she turns to ideas of sustainability and the future of farming, encouraging readers to be knowledgeable about their choices. Fact boxes and color illustrations further enhance this admirably balanced, bite-sized primer on ethical eating."--starred, Booklist --Journal"The moral, healthful, and historical reasons we eat what we eat. Former vegetarian and food historian Hughes begins her exposé by defining some '-isms, ' detailing what people who call themselves vegan or vegetarian or pescatarian (among others) eat. She touches on the historical factors that influence what we all eat and then examines some religious and philosophical restrictions on what some of us consume. A discussion of fad diets and the ingredients their proponents feel are harmful (gluten, fat, etc.) is followed by a look at the sources of food and the way this affects food availability and the environment. Finally she explores the future of food: insect protein, 3-D printing of food, and hydroponics, among others. Hughes is careful not to paint black-and-white pictures of any stance on food or make strident arguments for eating one type of food over another (though she does promote healthful food over junk food), though some of the people she quotes obviously have strong opinions. She instead urges readers to make informed decisions based on their personal ethics and healthful food information. To further help with this, she provides source notes for the quotes she cites, a glossary, a list of further reading, and website and film lists at the close. Good food for thought that won't leave readers feeling stuffed."--Kirkus Reviews--Journal
Produktinformation
Bibliothekseinband: 96 Seiten
Verlag: TWENTY FIRST CENTURY BOOK (1. Januar 2016)
Sprache: Englisch
ISBN-10: 1467780111
ISBN-13: 978-1467780117
Vom Hersteller empfohlenes Alter: 12 - 18 Jahre
Größe und/oder Gewicht:
17,8 x 0,6 x 22,9 cm
Durchschnittliche Kundenbewertung:
Schreiben Sie die erste Bewertung
Amazon Bestseller-Rang:
Nr. 2.751.009 in Fremdsprachige Bücher (Siehe Top 100 in Fremdsprachige Bücher)
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat PDF
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat EPub
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat Doc
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat iBooks
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat rtf
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat Mobipocket
Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat Kindle
0 comments